Despre noi

Exmobi Company a fost infiintata in anul 1992 de catre domnul Gherghe Ionel ca firma de intermedieri si distributie de piese si accesorii auto. Din 1992 pana in 1996 compania a fost dedicata distributiei locale a pieselor si accesoriilor auto avand ca furnizori diversi producatori si importatori locali.

Anul 1996 a reprezentat pentru societatea noastra evolutia de la stadiul de distribuitor la cel de unic importator si distribuitor al propriilor produse si marci (PROCAR, PEGASSO, NOVATOOLS) si nu numai.

De-a lungul timpului am dezvoltat aceste marci: PROCAR, PEGASSO, NOVATOOLS,  dar am si incercat sa va familiarizam si cu marcile cunoscute peste hotare cum ar fi: COIDO, KENT, REINOLMAX, WALSER, BRISK, AREON.

Astazi compania noastra are un numar de 25 de angajati, un parc propriu de 9 masini pentru merchandising si distributie cat si contracte de colaborare cu cei mai importanti operatori ai magazinelor de tip hypermarket si cash&carry din Romania intre care: CARREFOUR, SELOGROS, KAUFLAND, AUCHAN, find una dintre cele mai mari societati ce actioneaza in Romania in domeniul de import si distributie a accesoriilor auto si scuterelor. Dotarile logistice si manageriale find garantia unei colaborari de success dintre Exmobi si clientii sai.

21
nov
posted in: Noutati by

Leave a Reply